supplementen testen in praktijk HanswijkVitaliteitcoach,Complementair Alternatief Therapeut

Waarom Hanswijk Vitaliteitcoach

Coachen

Stress Management

NES Health

Voedings- en Bewegingsadvies

Emotional Freedom Techniques (EFT)

Ervaringen van andere cliënten

Hanswijk Vitaliteitcoach in de Media

Gratis nieuwsbrief

Beurzen

Links

vitobalogoweb.PNG

Informatie

René Hanswijk
Klaproosberg 27
4708 KG Roosendaal
06 - 27.57.84.56

Lid van de beroepsvereneniging VIV: 1907746B
Vereniging Integrale Vitaliteitkunde

Ingeschreven bij de KvK:    56577451
E-mail: info@hanswijkvitaliteitcoach.nl

Ervaringen van andere cliënten

Hieronder volgen een aantal reacties van mensen die een paar losse Vitaliteitcoach consulten of een volledig traject hebben gevolgd.
In de meeste gevallen heb ik de namen weggelaten, dan wel de namen aangepast.
Zie ook mijn andere website: http://www.HealingHouseHanswijk.nl/ Voor ervaringen met betrekking tot Reiki en Shambhla behandelingen en cursussen.


Start: 12-01-2018, laatste: 20-06-2018, Z.I.: Klacht: stress, emotionele en mentale zaken
Gebruikte technieken: EFT, Coachen

Reactie op 23 januari:
Hallo René. Er zijn veel kleine veranderingen te bespeuren. De EFT werkt heel goed, bijzonder hoe het na een aantal rondes letterlijk je lichaam ontspant, de spanning wegglijdt en je gehumeurd verbeterd. In eerste instantie kreeg is steeds hoofdpijn maar gaat nu wel beter. Wat bijzonder is is dat ook alleen al de gedachte ondanks ... al werkt. Het slapen gaat de hele week al goed, weliswaar tussen vier en vijf wakker, maar snel weer in slaap. Eerst met eft, nu ook zonder(gedachten). Het lichaam went dus ook aan de goede manier van slapen.

De agenda is wel een puntje. Ik vul nu wel mijn agenda met alles wat ik moet doen en dat helpt om niet teveel te willen. Er moet immers ook tijd voor zijn. Het laten zien is nog een dingetje wat me niet lukt. Maar goed ik kan ondanks dat wel beter aangeven dat ik al veel doe en geen extra taken kan doen. Op mijn werk gaat het me steeds beter af.
En omdat je voelt dat het werkt schiet ik ook daarvan minder in de stress.

Reactie op 13 februari:
We hebben sinds ons laatste gesprek weer een hectische tijd doorgemaakt. De rotonde is blijven hangen, dat was wel een eyeopener, waarmee ik nu in elk geval tijd en energie win.
Mijn valkuil blijft mijn allergrootste aandachtspunt, zeer flexibel, steeds bereid en enthousiast om het toch te doen, en scoren. Dit kan ik nog niet doorbreken en er moet iets dieper achter liggen wat ik met je uit wil diepen. Steeds net iets teveel naar me toe trekken of oppakken omdat ik wel kansen zie. Ik weet ook wel hoe ik zaken moet delegeren of kan afwijzen, maar ik doe het veel te weinig.
Eft werkt nog steeds, maar het ontbreekt soms aan het benoemen van wat er echt aan de hand is. Dan blijft het algemeen. Geluk is dat het vragen om rust hierin nog wel steeds werkt. Dus mooie aanvulling op reiki en shamballa.

Reactie op 20-06-2018: Afronding, samengevat mijn ervaringen.
Ik zie uit naar onze sessies, ze zijn voor mij een echte verrijking in mijn leven. Je laat me zelf ontdekken en houdt net zo lang de boodschap voor ogen vanuit verschillende perspectieven tot ik hem daadwerkelijk kan zien en voelen en ik deze vanuit mijn zijn kan omarmen. Dat maakt dat het voor mijn gevoel een stap verder komt en hoop daarmee de sleutel te hebben voor een blijvend resultaat. Juist het feit dat je mij in staat stelt om het te voelen en te wachten tot het voor mij juiste beeld voorbij komt vind ik heel bijzonder. Andere therapeuten haakten af als ik aangaf niet de ruimte voor mezelf te kunnen nemen. Wel voor korte tijd, maar niet intrinsiek gemotiveerd. Het omslagpunt lag bij jou dat ik tegen je kon zeggen dat ik wakker lag toen je me de opdracht hebt gegeven om er zelf op uit trekken op vakantie en dat dat zo een stress gaf. ( normaal stopte dan de sessie omdat ik niet wilde luisteren volgens de therapeuten). Vervolgens hebben we op verschillende manieren gekeken tot het beeld van de flower of live verscheen. En toen was het goed. Dankjewel voor het geduld dat je op dat moment hebt gehad. Zo kwam uiteindelijk ook het bijzondere nog niet eerder bewandeld maar zeer aantrekkelijk bergpad als beeld op mijn vraag over het ouder worden.

EFT is goud waard. Kwam als een kadootje. Niet alleen om de lading eraf te halen, maar ook om meer in contact te komen met de emotionele knopen die er zijn en die ik nog niet begrijp.

Ik merk dat er tijdens de sessies steeds een punt is waarop bij mij de vragen en knopen naar boven komen en om inzicht vragen. Je bereidheid om dan door te gaan is bewonderingswaardig en liefdevol en maakt dat juist die dingen boven komen wat nodig is. Dit laatste is overigens meer iets wat bij mij ligt dan bij jou. Een van mijn leerpunten is echter nog sneller naar de essentie komen. Dat geldt zowel voor mijn eigen ontwikkeling als op het werk als thuis. Omdat ik mezelf heel erg laat leiden door mijn gevoelens en er eerst van alle kanten naar kijk, alle belangen afweeg, kijk of er veiligheid is komt de kern vaak pas aan het einde van een gesprek en is de tijd voorbij.

Ik vind ook dat je zonder oordelen kunt kijken naar de relaties om mij heen. Dat helpt mij ook weer beter zonder oordeel te kunnen kijken en gewoon te accepteren dat iets zo is. Fijn om met iemand te kunnen praten die me hierop coacht.

Kortom: ik waardeer je meer dan ik in woorden uit kan drukken, met maatwerk, zonder oordeel, eindeloos geduldig, vasthoudend, liefdevol en doelgericht heb je mij geleerd om zelf mijn knopen te herkennen en ontwarren die maken dat ik mezelf vergeet of die mij emotioneel verstikken. Ik ben nu beter in staat mijn energielek te dichten en mijn energie weer snel op te bouwen.
Met liefdevolle groet.


Start: 03-11-2017, laatste: 27-06-2018, G.B.: Klacht: Fysieke, emotionele en mentale zaken
Gebruikte technieken: NES ProVision, Shambhala, EFT, Coachen, voedingsadvies en voedingssupplementen

Reactie op 17 november:
Hier gaat het een stuk beter. Ik heb het gevoel dat ik in de puberteit zit (nooit gehad) en eindelijk mijzelf leer kennen. Wie ik ben en wat ik wil. Ben echt mijzelf tegengekomen, want zo ging t niet langer! Ik Heb meer rust, slaap beter en kan beter omgaan met werkstress en ook met mijn bazige collega. Net een week 'radiostilte' achter de rug, omdat ik haar van repliek diende vorige week vrijdag en het raakt me niet. Geen idee of het door de pillen komt of door de oefeningen, maar het doet me in ieder geval goed!
Reactie op 20 november:
Nu pas besef ik waardoor ik geworden ben zoals ik ben. Alle ingredienten waren aanwezig om een volgzaam kind te worden. Blijkbaar heb ik toen besloten me aan te passen en verschrikkelijk mijn best te doen om lief en aardig gevonden te worden en punten te willen scoren. Ongeveer vanaf de middelbare school ben ik mij zo gaan gedragen en heb dus nooit onderzocht wie ik zelf was en wat ik wilde. Dit is denk ik de diepere oorzaak waardoor mijn leven is gegaan zoals het is gegaan, alleen het werkt niet... Hier ga ik es even een mooie EFT-oefening voor bedenken. Want hier ligt de kern!
Reactie op 28 november:
Hoi René,Ik wil even laten weten dat ik erg blij ben met jou in zee te zijn gegaan. Het gaat gewoon goed met mij. Mijn hoofd is leeg (tsjonge jonge, daar heb ik jaaaaaaren last van gehad, misschien wel 35 jaar!). Ook merk ik dat ik meer energie heb. Al jaren lig ik 's avonds uitgeteld op de bank en ben ik al gauw diep onder zeil. Doordat mijn hoofd altijd zo vol zat, had ik grote moeite mij te concentreren, waardoor 's avonds de koek helemaal op was en ik in no time in dromenland was. Nu kan ik in ieder geval weer tot een uur of 10 mijn ogen open houden. Ik weet gewoon niet wat me overkomt! Ik heb zin om meer te bewegen. Zondag ben ik baantjes gaan trekken bij de Stok. 's Middags een stuk gefietst en gelopen. Het lopen gaat nog niet zo vlot, maar ja wat wil je, dat moet allemaal weer op gang komen! Ik merk wel dat door het zwemmen mijn conditie snel verbetert.
Al met al grote vooruitgang, en dat binnen 3 weken! Het is gewoon wonderbaarlijk! Dit wil ik je even laten weten. Reactie op 29 november:
Ik weet ook niet wat t is. Ik krijg ook al meer praatjes en maak me niet meer druk wat men daarvan vindt. Ook heb ik de indruk dat ik meer kleur op mijn wangen heb, doordat de energie weer stroomt. Vroeger zoooooo vaak moeten horen: kind, kind wat zie je toch wit. Nu snap ik wel waardoor dat kwam. Het geeft mij een heel goed gevoel serieus genomen te worden en ook vindt ik het fijn er zélf wat aan te kunnen doen. Ik ben blij dat alles er gewoon mag zijn en benoemd wordt, waarna ik ermee aan de slag mag! Gewoon super!
Reactie op 9 december:
EFT is super. Mijn allergie is verdwenen, ik heb er geen last meer van. Ik kan het zelf eigenlijk nog niet geloven! Verder nog een goed bericht: sinds 1 week ben ik geminderd met de AD-pillen. Er zitten maar 3 pilletjes in zo n capsule tegenwoordig en ik haal er dus 1 uit. Even iets van gemerkt, maar dat was al gauw weg.
Ik voel me sterk!??
Voor mij is EFT een wondermiddel. Waarom staan anderen daar zo sceptisch tegenover? Ik zie ze denken: ja ja, dat zal wel en ze ploeteren maar voort... En assertief dat ik ben! Soms sta ik versteld van mijzelf. Dit was even een positieve update van mijn kant.
Volgende x zouden we t ook es over mijn gewicht kunnen hebben. Ik snoep stukken minder en de behoefte is voor een groot deel weg, maar ik eet nog wel te veel vooral 's avonds.
Reactie op 18 januari:
Vanavond ga ik me in jouw boek verdiepen. Heel interessant! Van de verslagen en extra informatie, hebt je weer veel werk van gemaakt. Erg bedankt! Ben reuze blij met je! Om t vanuit verschillende kanten te bekijken: dat heeft nog niemand gedaan. Het eten gaat nu al beter en zonder honger.
Reactie op 28 januari:
Het gaat goed met me! Gisteren met de NES druppels van 3 naar 6 gegaan en geen racetoestanden gehad. Het veranderen van de tussendoortjes (ik heb ook de maaltijden al een beetje aangepast) bevalt mij zeer goed. Ik heb het gevoel nu veel meer in balans te zijn. Denk dat aaaaaalllllll die suikers nogal destructief voor lichaam en geest zijn geweest! Ook doe ik regelmatig weer mijn eft- oefeningen. Al met al gaat het zo goed dat ik van plan ben miv 1 februari de AD-pillen weer met 1/3 te verminderen. Wat zal ik blij zijn straks definitief hiervan af te zijn! Dan hang ik de vlag uit!
Reactie op 12 april:
Super samenvatting, René! Erg bedankt! Wanneer ik de neiging heb om terug te vallen, zal deze samenvatting me absoluut tot steun zijn!
Reactie op 27 juni:
Het gaat goed! Het gedoe met mijn collega heb ik heel goed los kunnen laten. Heb hierdoor veel meer rust gekregen, geen last meer van angsten en nachtmerries, omdat ik geen onverwachte vervelende opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd krijg.
Het heeft me ontzettend geholpen dat je mij tijdens ons laatste gesprek erop gewezen hebt dat het gedoe met mijn familie niet aan mij lag, maar aan hun denken/opvattingen.
Dat was het laatste zetje wat ik nog nodig had om het helemaal los te kunnen laten. Ik kan het nu bij hen laten en heb mijn verwachtingen bijgesteld en ik voel me er prima bij.
Door al deze positieve ontwikkelingen voel ik mij dan ook wederom een stuk sterker.


27-06-2018 R.B.: Klacht: emotionele aandachtspunten, vermoeidheid
Gebruikte technieken: EFT, coachen en Reiki

Hoi René
Reiki was voor mij een geheel nieuwe wereld. Stond er in eerste instantie scepticis tegen over.
Maar ik heb een andere kijk op het leven gekregen een leven met emotie.
Pittige ervaring. Maar wel positief.

De gesprekken vond ik fijn en heb ik veel steun aangehad. Het voelde vertrouwd.
Kon altijd bellen, fijn om een back up te hebben.
Met de verslagen kon ik thuis mijn verhaal goed bespreken. Een goeie naslag.

Ik heb alles als positief ervaren. Enig minpuntje de behandeltafel zou iets ruimer mogen.


8-06-2018 I.N.: Klacht: emotionele aandachtspunten
Gebruikte technieken: EFT, coachen en Reiki

Hoi René
Het gaat redelijk tot goed met me.

De EFT heeft hier zeker in bijgedragen en doet het nog.
Ik ben emotioneel beter in balans, ik wil eigenlijk niet accepteren dat dit de situatie is waar wij mee verder moeten. ` Maar de scherpe kantjes lijk ik kwijt te raken.


22-03-2018 A.S.: Klacht: overgewicht, afvallen en fitter worden.
Gebruikte technieken: NES ProVision, Voedings en bewegingsadvies

Hallo Rene, Ik zit weer lekker in mijn vel en floreerde zeker, ben wat meer open heb ik het idee en dat wordt gewaardeerd. Gisteren voor het eerst weer een tenniswedstrijd gespeeld, verder ben ik niet zo bezig met fysiek, ook niet zo met afvallen, probeer wel op mijn eten te letten. Jouw aanwijzingen heb ik wel ontvangen, maar zoals gezegd een drukke en spannende tijd. Het zijn verder zaken die ik vooral zelf moet doen.


21-01-2018 B.W.: Klacht: overgewicht.
Gebruikte technieken: Voedings en bewegingsadvies, supplementen en coachen

De consulten die ik bij u heb gevolgd waren praktisch gericht.
Ik heb er veel aan gehad, en ook toegepast in mijn dagelijkse routine.
Voor mijzelf kreeg ik er een positieve energie van de consulten die ik heb gevolgd.
Ben inmiddels weer een halve kilo kwijt geraakt door mezelf in de gaten te houden met wat ik eet en dat ik niet te veel eet en goed blijf kauwen. Met vriendelijke groet.


19-01-2018 K.N.: Klacht: voornnamelijk emotionele en mentale aandachtspunten.
Gebruikte technieken: EFT, Reiki en coachen

Hoi René . Het gaat wel beter.
De Reiki voelde als warmte en zalig gevoel.
De eft heb ik zelf uitgebreid met ............. , omdat ikzelf het gevoel heb , dat ik dat niet geaccepteerd heb. Doordat het "andere" verdriet te heftig was. Op die momenten zie ik ook dat het 2 aparte gevoelens zijn. Het is daardoor niet meer 1 grote hap.

Misschien kom ik terug voor het vervolg van de eft.
Want hoe verder ik het van binnen allemaal weer in balans heb des te meer kan ik weer aan. Dus al bij al gaat het beter


Start: 11-09-2016, laatste: 18-07-2017, Z.G.: Klacht: Fysieke, emotionele en mentale zaken
Gebruikte technieken: NES ProVision traject, Reiki, EFT, MIR en voedingssupplementen

Reactie op 27 september, dus na twee weken:
Hollo René, het gaat steeds beter en voel me steeds beter en rustiger worden in alles. Die druppels helpen wel volgens mij.
Reactie op 31oktober:
Meer boosheid en verdriet, de emoties komen wel los zeg. het is een lastige periode.
Reactie op 7 december:
Het gaat nu weer goed, ben op de goede weg hoor, voel me stuk rustiger en blijer en opgewekt.
Alles word nu stabieler in mijn leven, dus denk dat de druppels goed helpen. Die EFT valt tegen en ga er niet mee door hoor, Ik doe nu veel Reiki.
Reactie op 4 januari:
Hoi Rene, Ja, ik vind het best goed gaan allemaal, kan nog niet zoveel zeggen over die Mir methode, maar heb nu wel het gevoel dat het allemaal gaat werken, ik ben nu natuurlijk ook met de druppels bezig en Reiki, maar ik voel me veel prettige dan paar weken geleden.
Ik ga gewoon door met alles en heb het gevoel dat het wel allemaal gaat lukken, ben er dus best tevreden over.
Reactie op 4 februari:
Ben nu sinds maandag gestopt met roken en wil het gaan volhouden. Momenteel voel ik me niet echt happy, ook pijn in rug en nek, maar zou best wel weer goed komen allemaal.
Reactie op 25 maart:
Het gaat met up en downs eigenlijk, ene keer voel ik me niet goed en andere dag weer wat blijder, Het wisselt zich een beetje af.
Maar ik voel de stijgende lijn weer terug komen.
Reactie op 18 juli:
Ik sta nu positiever in het leven en ben bezig om van dag tot dag te leven en te genieten van de klein dingentjes.
Bedankt voor alles.


Start: 17-01-2016, laatste: 7-4-2017, B.I.: Klacht: Fysieke, emotionele en mentale zaken
Gebruikte technieken: NES ProVision traject, Reiki, EFT, MIR en voedingssupplementen

Reactie op 1 maart:
Er vinden al positieve veranderingen plaats.- Ik heb al een enkele opkikker mogen ontvangen.
Reactie op 1 april:
De druppels werken, telkens na het verhogen van de druppels even een dip (ontgifting?), maar daarna weer de goede ksnt op. Ik krijg wel meer inzicht, maar ook het gevoel er alleen voor te staan.
Reactie op 29 april:
EFT schijnt te helpen, roept wel emoties als boosheid op, maar ik voel ook dat het loslaten beter gaat. Maar ik kom nog niet onder de 5! Met mijn benen en het lopen zelf gaat het steeds beter.
Reactie op 25 mei:
Schommelingen in het leven. Eft gaat beter, ik kom al tot 3. Maar er gebeurt veel, voornamelijk bijzaken. Daardoor nu wel meer vermoeid.
Reactie op 27 juni:
Ik heb nu veel energie, en niet vermoeid meer. Gewrichten voelen nog wel stijf, maar doen geen pijn meer. Vergeetachtigheid is een stuk minder geworden en mijn darmen gaan beter.
Reactie op 26 augustus:
Maag en darm, gaan nu goed. Ik ben nu vooral met mijn toekomst bezig.
Reactie op 4 november:
Emoties uiten en loslaten gaan nu goed. Geeft rust. Weet op tijd "Ho" te roepen, gaat beter mijn grenzen aanvoelen. Ik wil meer gaan doen, maar weet nog niet hoe en wat. Ik zie nu ook meer leuke en goede dingen in mijn omgeving. En kan gemakkelijker met de situaties omgaan.
Maag en darm, gaan nu goed. Ik ben nu vooral met mijn toekomst bezig.
Reactie op 16 december:
Weer wat sterker geworden. Vervelende opmerkingen komen minder binnen. En blijven ook minder hangen.
Ik kan ook meer rustiger blijven. Ik ben flexibelergeworden, Kan soepeler omgaan met wat "mindere" dagen. Reactie op 7 april:
Algemeen blijft het stabiel goed gaan


27-02-2017 E.S.: Klacht:vermoeidheid.
Gebruikte technieken: NES ProVision, supplementen

Hallo Rene,
Ik ben wel aan mijn rust gekomen.
Inderdaad ben ik nog steeds bezig met de druppels en de supplementen. Ik heb wel meer energie en ik voel niet meer zo lam van vermoeidheid.


24-02-2017 C.I.: Klacht: fibromyalgie, gewicht en stress.
Gebruikte technieken: NES ProVision, supplementen

Hallo René,
Ik neem de druppels en supplementen getrouw in. In de eerste week heb ik geen last van "ontgifting" gehad. Pas na 1 week heb ik 2 dagen hoofdpijn gehad.
Wat ik wel merk is dat mijn darmen er baat bij hebben. Mijn buik is minder opgeblazen, dus minder lucht en ik heb zelfs het idee dat mijn lichaamsvet langzaam aan het verdwijnen is. Ik ben 2 kg afgevallen dus dat is ook een begin.


Start: 18-08-2015, laatste: 26-01-2017 (1x in de 3 maanden), S.K.: Klacht: Licht overgewicht, Fysieke klachten, emotionele en mentale vraagstukken
Gebruikte technieken: NES ProVision traject, Reiki, EFT, en voedingssupplementen

Reactie op 5 september, dus na twee weken:
goede morgen rene ,merk wel dat de druppels werken.
Reactie op 9 december:
De gewenste kilo's zijn eraf. Vermoeidheid, darmen en voorhoofdsholte zijn nog niet optimaal.
Reactie op 9 februari:
De voorhoofdsholte en de bijholten zijn zeker wel vooruitgegaan, maar de voorhoofdsholte rond bovenkant neus, is nog niet in orde. En met de darmen gaat het nu ook goed.
Reactie op 8 maart:
Het gaat steeds beter. Volgende week starten met yoga, om nog meer balans te creren.
Reactie op 27 juni:
Meer energie, vitaler gevoel, voelt in het algemeen beter. Maar soms toch ook vermoeit!
Reactie op 26 september:
Vermoeidheid is minder, dat gaat nu beter. En ook emotioneel kom ik in rustiger vaarwater. Mentaal mag er nog wat gebeuren, maar mijn zelfvertrouwen is zeker aan het toenemen.


29-12-2016 L.H.: Klacht:vermoeidheid.
Gebruikte technieken: NES ProVision

Hallo rene, kan wel stellen dat ik me beter in mijn vel voel zitten.
Kan toeval zijn ,maar wat het dan ook mogen zijn ,het is meegenomen


23-12-2016 C.F.: Klacht:vermoeidheid, fibromyalgie.
Gebruikte technieken: NES ProVision, supplementen, coaching

Ik ben nog steeds erg blij dat ik destijds de stap genomen heb om bij je op consult te komen.
Uiteindelijk is dit in mijn hele proces tot acceptatie en beslissingen nemen een erg waardevolle ervaring geweest.


30-11-2016 A.P.: Klacht:hoofdpijn en veel emoties.
Gebruikte technieken: NES ProVision

Hallo René,
De druppels hebben zeker geholpen.
Met dank voor de tips en de informatie.


Start:01-02-2016, klaar: 1-10-2016 A.K.: Klacht:voornamelijk emotionele en mentale aandachtspunten.
Gebruikte technieken: NES ProVision, EFT, supplementen

Hallo René,
Hierbij een mailtje m.b.t. mijn ervaringen.
De consulten en de gesprekken waren altijd erg verhelderend en hebben mij een stuk in de goede richting geholpen.
Het is echter nog vaak moeilijk maar ik doe mijn best om meer aan mezelf te denken.
Ook met EFT en Reiki gaat het steeds beter om die te gebruiken om de pijn te verlichten.
René , hartelijk bedankt voor de goede zorgen en het luisterende oor, wat me heel vaak heeft goed gedaan.
Wanneer ik weer je hulp nodig heb zal ik zeer zeker opnieuw bij je aankloppen.
Nogmaals bedankt en veel lieve groeten.


Regelmatig: Komt om de vier maanden terug, K.C.: Aandachtspunten op emotioele en mentale vlakken.
Gebruikte technieken:Coachen en voedingssupplementen

Reactie op 15-08-2016:
Bedankt voor het coachen. Ik heb er veel aan gehad en werd er weer rustig van. Dank je wel voor je verslag (zo snel, was niet nodig maar wel fijn). Ik bewaar ze allemaal en lees ze soms ook nog eens door. Ook het EFT en de issues van eerder, pak ik er zo nu en dan bij en probeer ze om te buigen naar het NU.
Reactie op 17-01-2016:
Ik gebruik met de regelmaat van de klok enkele keren per week de curcuma, de visoliecapsules (cholesterol) en Q10 en heb het idee dat dit voor mijn darmen bijzonder goed zijn werk doen, tot nu toe geen klachten meer gehad.


Start: 21-12-2015, klaar: 16-05-2016, I.D.: Klacht:kramp in de benen en artrose op meerdere plaatsen.
Gebruikte technieken: NES ProVision en voedingssupplementen

Hoi René,
Hierbij een samenvatting van mijn ervaring betreffende de consulten.
Mijn klachten waren kramp in de benen en artrose op meerdere plaatsen.
Na drie consulten die ik als zeer prettig heb ervaren, ben ik van de krampen verlost en van de artrose heb ik bijna geen last meer. En kan ik ook zonder medicijnen.
De consulten waren ongedwongen en adviserend.
Bedankt hiervoor.


Start: 05-05-2016, klaar: 05-07-2016, M.R.: Klacht:hartritme en vermoeidheid.
Gebruikte technieken: NES ProVision

Reactie op 22-05-2016: dus na ruim twee weken
Ik merk al veranderingen. Ik heb het al minder benauwd en mijn energie wordt ook al beter.
Ik heb intussen geen aanvallen van hartkramp meer gehad.
Reactie op 20-06-2016:
Ook de druppels voor de darmen werken heel goed. Mijn ontlasting is nu oke.


Start:08-02-2016, Z.L: Klacht:Artrose, krampen en emotionele en mentale zaken.
Gebruikte technieken: NES ProVision, EFT, supplementen

Reactie op 26-02-2016: dus na twee weken
Met mij gaat het wat beter, ik heb meer energie. Maar van eventuele veranderingen mbt het kraakbeen en gewrichten voel ik nog niets.
Reactie op 29-03-2016:
In het begin ging het moeizaam met EFT maar het begint nu wat beter te gaan. Volgens mij is er emotioneel en mentaal wel enige verbetering. Met de Reiki gaat het goed. Fysiek voel ik nog niet veel verandering, maar qua energie gaat het steeds beter.
Reactie op 10-05-2016:
EFT gaat nu goed. Meer energie, gevoel dat vooral de druppels goed werken.
De krampen in de benen zijn nog niet weg, maar wel minder geworden. En de artrose lijkt ook wel ietsje verbeterd. Mijn bovenrug voelt ook wat beter, minder pijnlijk.
Ook mijn omgeving "ziet" de vooruitgang.
Al met al gaat het steeds beter.


Start:01-03-2016, B.H: Klacht:Eemotionele, mentale zaken en allergie.
Gebruikte technieken: NES ProVision, EFT, supplementen

Reactie op 01-04-2016:
Telkens na verhogen van het aantal druppels, last van gewrichten gehad, enkels, polsen en heup. Maar gelukkig zakte dat gevoel ook steeds weer weg.
Ook emotioneel voel ik veranderingen, maar loslaten is moeilijk. En mentaal is er nu een proces gestart.
Al met al, gebeurt er veel.
Reactie op 29-04-2016:
De benen (enkels, knieën) gaan steeds beter. Het lopen gaat ook steeds beter. EFT roept wel steeds weerstand op, maar ik krijg het gevoel wel steeds 3 punten omlaag, maar nog niet onder de 5. Reactie op 07-05-2016:
EFT gaat steeds beter, ik krijg het gevoel al omlaag tot een 3. Voel meer nergie en lekkerder in mijn vel.


14-04-2016,E.F: Klacht: Fibromyalgie
Gebruikte technieken: NES, coachen, EFT en voedingssupplementen

De laatste periode heb ik geleefd volgens een dagindeling voor mezelf. Dit wierp erg zijn vruchten af.
Ook gaat de acceptatie van de huidige situatie mij nu beter af.
Deze combinatie zorgt voor meer energie / rust en minder pieken in de pijn.


start: 01-05-2016,M.R.: Klacht: Meerdere gezondheidsklachtwen o.a. longen, hart en maag
Gebruikte technieken: NES traject

Dit traject wordt nu gestart naar aanleiding van de NES energie scan gemaakt op een spirituele beurs. E-mail 21 april: Ik heb je aantekeningen gelezen en ook aan mijn Reiki-master laten lezen en zij zei dat het klopte. Zij had de gevonden aandachtspunten, ook al eens een keer tegen me gezegd.
Ik heb de aantekeningen ook gestuurd naar mijn acupuncturist/homeopaat. Hij zou het bestuderen en het meenemen met mijn behandeling Ook deze is het er mee eens, en raad mij aan om met jouw druppels te gaan beginnen.
Dus bij deze, wil ik graag de NES druppels bestellen.


Start: 21-12-2015, laatste: 20-04-2016, J.C.: Klacht: Artrose en spierkrampen
Gebruikte technieken: NES ProVision trajecten en voedingssupplementen

Reactie op 20 januari, dus na vier weken: Hoi René, Ik merkte na twee weken al verbetering. Heb ook geen pijn bij weersveranderingen, alleen mijn linker wijsvinger is nog wel gevoelig.
Ik heb ook nog geen kramp in de benen gehad.
Reactie op 27 maart: Het gaat heel goed, de druppels werken heel goed. De kramp is weg, en ik heb van de artrose nagenoeg geen last meer gehad.


Eind: 04-03-2016,L.B.: Klacht: Gezondheid o.a. cholesgterol, maar ook Levensvragen
Gebruikte technieken: coachen, NES en voedingssupplementen

Nog heel erg bedankt voor je samenvattingen van alle consulten.
Ik heb er veel aan gehad en werd er weer rustig van. Nogmaals heel erg bedankt voor je goede zorgen.


Start: 10-07-2015, laatste: 10-12-2015, D.K.: Klacht: Ziekte van Lyme (gehad), mentaal, immuunsysteem en slaapproblemen.
Gebruikte technieken: NES ProVision traject

Dank je van harte voor de behandeling en advies. Alles gaat goed met de druppels. Ik heb veel baat bij de slaapdruppels. Ik zou dus graag nog een flesje van die slaapdruppels mee op reis willen nemen.


Start: 24-09-2015, G.C.: Klacht: al jaren een verstopte neus
Gebruikte technieken: 1x NES ProVision consult en 2 flesjes NES Infoceutical druppels

Reactie op 7 oktober, dus na twee weken:
Hallo René
Met mij gaat het goed .... sinds vorige week is mijn neus weer open gegaan , zalig .... ik was toen net naar 15 druppels overgeschakeld .... heel af en toe zwelt mijn neus nog wel eens op , maar is miniem .
Ik ben dus enorm tevreden nu ik weer normaal kan ademen, dikke dank u wel ervoor
Reactie op 22 oktober 2015, dus na vier weken:
Mijn neus is even helemaal open geweest.
Normaal gaat het dus goed, alleen bij mist en stoffige winkels gaat het fout , maar ligt aan de allergie . Ik vrees dat ik daar nooit van af zal geraken .
Maar het is wel beter geworden dank zij jou, waarvoor mijn dank .


Start: 01-09-2015, R.L.: Klacht: eigenlijk niets specifiek
Gebruikte technieken: 1x NES ProVision consult en 1 flesje NES Infoceutical druppels

Reactie op 15 september, dus na twee weken:
Ik zit nou op 15 druppels en ik voel me er niet slechter door. Maar wat zijn dat voor druppels?
Ik ben van 5 halve liter bier per dag, naar 2 kleine blikjes bier in de week gegaan, en dat voel best goed!
Reactie op 30 september 2015, dus na vier weken:
Hallo René, het flesje is haast leeg, ik ben het één keer vergeten maar ik voel me goed.
Als herboren!
Mijn zoon vind me er goed uitzien. En ik drink nu ook gemagnetiseerd water.
Tot gauw weer, groetjes.


Start: 29-08-2015, G.C.: Klacht: mentaal een warboel
Gebruikte technieken: 1x NES ProVision consult en 2 flesjes NES Infoceutical druppels

Super nieuws het veilige gevoel komt terug. Ik heb er echt wel baat bij en zodra ze op zijn maak ik zeker een nieuwe afspraak met je.


Start: 04-08-2015, klaar: 10-09-2015, W.B.: Klacht: fysieke en emotionele klachten
Gebruikte technieken: 1x NES ProVision, coachen en een traject met de NES miHealth(vijftien korte "impuls-sessies".

Ik heb bij Rene een NES ProVision scan laten maken, omdat ik spierproblemen in rug en aan de achterkant van mijn bovenbenen had.
Door de meting van dat NES PRO VISION kwam aan het licht, dat ik door emoties veel spanning op mijn spieren had. En ik kon me daar wel bij vinden, want dat klopte ook wel , alleen ik had de link nooit gelegd dat dat op de spieren kon slaan.
Rene heeft toen aangeraden om een drietal verschillende Infoceutical druppels te gebruiken, om weer steviger in mijn schoenen te staan en om beter met mijn emoties om te kunnen gaan. Dat heeft mij goed geholpen.
Daarna heb ik ook de NES MiHealth behandelingen gedaan, om de jaren op gebouwde spanning in mijn benen en rug weer in de normale staat te krijgen. Mijn benen zijn door de behandeling bijna weer gezond. Met mijn rug gaat het iets beter, maar minder resultaat dan bij mijn bene. Maar iets wat er in jaren is opgebouwd, kan denk ik niet zomaar in drie weken tijd over zijn. Maar met mijn rug komt het ook goed, weet ik zeker.
Ik ben blij met dit resultaat.

Nagekomen bericht op 4 oktober:
Het gaat trouwens hartstikke goed met mijn benen.
Ik heb ook een goeie beslissing genomen om weer bij een gymgroepje te zitten, om die spieren blijvend sterk te houden, goed he.


19-08-2015, J.B.: Klacht: problemen met afvallen, en fysieke klachten
Gebruikte technieken: NES ProVision, miHealth, voedingsadvies en supplementen, coachen

Het gaat best goed, al zeg ik het zelf ;-)
Ik ben weer ruim twee weken aan het werk en idd heb ik nu weer een beter ritme. Ik merk ook dat ik me daar veel beter door in mijn vel voel zitten. Van mijn polsen heb ik geen last meer.
Mijn spierpijn is weer minder, alhoewel ik vannacht bagger heb geslapen vanwege uitstralingspijn in mijn benen. Maar dat wil (nog) niet zeggen dat het weer slechter gaat.
Wat eten betreft … Dat lukt aardig. Tot nu toe ben ik 4 kilo kwijt dus dat voelt ook goed. Weinig drang ernaar dus de adviezen en dat extra tabletje/capsule werken goed!


Start: 11-06-2015, klaar: 31-07-2015, D.G.: Klacht: fysieke beperkingen, stress en perfectionisme
Gebruikte technieken: Traject (zes consulten), NES ProVision, EFT, Shambhala en coachen

Voor mij was het een hele stap om naar jou toe te komen.
Eindelijk heb ik voor mijzelf geaccepteerd dat ik hulp nodig had om te veranderen.
Ik was uiteraard dan ook behoorlijk gespannen toen ik voor de eerste afspraak kwam.

Echter jij bent iemand die rust uitstraalt en mensen direct op het gemak stelt.
Door die prettige sfeer was de spanning al snel verdwenen.

Je bent iemand die goed luistert........ ik had altijd veel te vertellen ;-)
Ook vind ik het erg fijn dat je mij zelf mee liet denken over de aanpak van de problemen.
Het is prettig dat jij diverse behandelmethodes hebt om in te zetten.
Je laat mensen vrij in hun beslissingen betreft de behandelmethodes.

Wat ook zeer fijn voelt is dat jij echt bezig bent mensen te helpen en niet zozeer om veel geld te verdienen.
Je luistert aandachtig en geeft ook gericht commentaar terug, soms is dat wel eens confronterend.
Maar dat is een positieve confrontering, er worden dingen benoemd die je zelf eigenlijk ook wel weet maar niet wilt erkennen.
Dit zorgt voor meer zelfbewustzijn en draagt mee aan een snellere aanpak van het probleem.

Kortom ik ben erg blij dat ik deze stap heb genomen.
In de toekomst ga ik verder met de Shambhalla.
Ook neem ik beslissingen voortaan vanuit mijzelf en niet zozeer wat anderen van mij verwachten.
De balans tussen inspanning en ontspanning is heel belangrijk: het was een harde les, maar wel één waar ik veel van heb geleerd!

Hiervoor mijn dank René, want zonder jou was ik niet waar ik nu ben.

Heel toepasselijk : mijn inzichtskaartje voor vandaag is: Ik ben precies waar ik moet zijn :

Als ik dreig weer af te wijken van mijn pad, dan weet ik je te vinden.


Start: 05-05-2015, klaar: 15-7-2015, F.A.: Klacht: fysiek, emotioneel en mentaal
Gebruikte technieken: Reiki en Shambhala

Reactie op 14 januari 2016:
Lieve René,
graag wil ik je even bedanken…
Op het moment dat ik in mijn leven voelde dat ik verder van mezelf afstond en behoefte had om het spirituele terug meer in mijn leven te introduceren, kwam ik naar jou. Sindsdien staat mijn hart steeds meer open en kan de liefde stromen naar mensen in mijn kringen. Terwijl ik vroeger heel geïsoleerd leefde, sta ik nu op voor iedereen in mijn leven en ben ik in staat echte vriendschap te voelen en te geven.

Natuurlijk zullen ook wel andere zaken, die ik afgerond heb en mijn eigen levensproces, yoga volgen bij een superdame, ertoe bijgedragen hebben dat ik nu meer liefde voel stromen in mijn leven en in interactie met anderen.

Toch is het opmerkelijk dat het sinds onze eerste ontmoeting, mijn eerste reikibehandeling, mijn eerste inwijdingen in een versneld tempo is gegaan. Zo snel dat ik er zelf niet bij stil hoef te staan om het te voelen, maar het gewoon zo opvallend is dat ik het merk door gewoon te zijn wie ik geworden ben.

Ik ben echt heel blij dat ik jou, An, en de Reiki groep heb leren kennen, ze dragen bij tot een heel waardevol deel in mijn leven. Dus lieve René, dank je wel voor wie je bent, en je openstaat voor mijn aanwezigheid binnen de groep en in je leven.
Lieve, warme groetjes


12-06-2015 T.V.: Klacht: fysieke klachten
Gebruikte technieken: NES miHealth (1x 15 minuten)

Hoi, mijn schouder heeft vier dagen lang veel minder pijn gedaan.
Ik kom zeker yterug voor vervolg behandelingen.


13-05-2015 J.B.: Klacht: fysieke klachten, reuma, vermoeidheid
Gebruikte technieken: NES Pro/Vision en NES miHealth

Ik heb nu tween standaard consulten en een aantal miHealth consulten gedaan.
Polsen voelen goed, geen pijn meer. Ellebogen, de klachten zijn een stuk minder, maar nog niet weg. Spierpijn/ gewrichten: ook een stuk minder.
Slapen gaat iets beter, maar is er nog niet helemaal.
Vermoeidheid is verminderd. Val 's avonds op de bank niet meer in slaap. Het herstel na een "vermoeiende dag" is sneller.
Meer energie, daardoor ook meer gaan doen!! In Totaliteit is er zeker vooruitgang!!
Ben benieuwd hoe de verbeteringen zich doorzetten, we gaan verder.


Start: 11-03-2015, klaar: 25-04-2015, R.H.: Klacht: fysieke klachten, RSI pols en lendewervels, SI-gewrichten
Gebruikte technieken: Traject NES miHealth (in maart twee weken en in april twee weken)

In maart hebben we eerst aan de RSI van mijn pols gewerkt. Ongeveer negen sessies van een kwartier. Verbluffend resultaat. Sindsdien heb ik geen last meer van mijn pols.
In april zijn we toen aan mijn SI-gewrichten en aan mijn ruggenwervels gaan werken. OOk hier ongeveer negen sessies met de miHealth uitgevoerd. In het algemeen gaat het nu goed, de meeste dagen heb ik geen last, een enkele dag is het lichtgevoelig. Een keer bleef het een paar dagen achter elkaar zeuren, maar één sessie met de miHealth en tot nu toe geen last meer gehad.
Krijg ik in de toekomst weer van dit soort fysieke klachten, dan kom ik zeker voor een miHealth behandeling!
Dank je wel.


Start 28-02-2015 J.C.: Klacht: emotionele klachten
Gebruikte technieken: Traject, NES ProVision, Reiki, EFT, Coachen

Ik heb zeker het gevoel dat ik meer begrip voor mezelf heb gekregen.
En ik ga mij per week steeds beter voelen.
Ik heb geen vervelende lichamelijke reactie gehad maar voel me in zn geheel wel wat krachtiger en sterker.
De Reiki en EFT doe ik heel af en toe maar eigenlijk te weinig. Wil sowieso heel graag op de mail lijst voor die inloopavonden.
Al met al, gaat het eigenlijk best goed.
Vervolg 29-04-2015
Bedankt weer voor je geduld en steun. Vandaag voel ik me weer stuk positiever gelukkig! Ik zet de schouders er weer onder en ik kom er wel, daar vertrouw ik op.
Vervolg 13-05-2015
Voelde me ontspannen en kon helemaal mezelf zijn en dat voelde heel goed. Alleen ESR meegenomen en elke dag 1X ingenomen. Dat gaf me wel zeker gevoel.
Reiki is er door alle hectiek even niet van gekomen, maar ga ik wel weer oppakken.
Gestopt 05-06-2015
Heb de gesprekken met René, de Reiki behandelingen almede de Nes-scans met uitleg als erg prettig ervaren.
René is zeer kundig en professioneel en heeft mij erg geholpen om meer inzicht in mezelf te krijgen.
Hij heeft mij geleerd te vertrouwen op t proces waar ik in zit en dat dit met ups en downs gaat en niet in 1 keer voor elkaar is. Ervaar meer rust in mezelf en vertrouwen in de toekomst.
Dankzij hem heb ik de Reiki weer opgepakt en dit voelt heel goed; ga binnenkort daarom de Reiki 2 cursus bij hem volgen.
Kortom: René is goed, gedegen, kundig en integer..een aanrader!


Start 29-10-2014 K.H.: Klacht: fysieke klachten (slikken, boeren)
Gebruikte technieken: Traject, NES ProVision, supplementen, Reiki,

De eerste week was ik erg moe. Als ik moe wordt dan gaat het slikken nog slechter dan dat het al gaat en ga ik nog harder op zoek naar een oplossing. Ik kan het dan niet loslaten.
Vervolg 20-11-2014
Ik heb het idee dat mn boeren nu al minder is door de supplementen.
Ik ga mezelf verder testen door glutenvrij te eten en te kijken wat dat met mn lichaam doet.
Vervolg 24-12-2014
Aangezien de Reiki en de NES Health naar de darmen wijzen en ook voedselimtoleraties in darmen zitten wilde ik het fijne ervan weten en heb ik me medisch laten testen op van alles en nog wat.
Het geen wat werkelijk nu mis is is dat ik Candida in mn darmen heb.
Dit Zorgt er oa voor dat je darmen in zo'n zwakke conditie verkeren dat ze voedselintolerant worden. Dit verklaard ook het vele boeren.

Ik geloof absoluut dat de nes druppels en de supplementen werken maar niet dat ze een candida schimmel uit de darmen halen. Dit lukt alleen met een streng dieet. Daar ben ik nu 5 dagen mee bezig. Ik zal dit eerst moeten afmaken. Het is een dieet van +- 6 weken. Ik zal tegen die tijd laten weten hoe het gaat.
Vervolg 05-02-2015
Het dieet Zit erop en ben ook candida vrij.
Ik voel me al stukken beter en ook gaat het slikken beter.
Nog niet helemaal zo als normaal, maar al wel stukken beter. Heeft ook zn tijd nodig denk.

Hartstikke bedankt voor de goede zorgen. Zonder jou was ik nooit op de darmen terecht gekomen. 


19-12-2014 S.K.: Klacht: fysieke klachten, mentale vraagstukken
Gebruikte technieken: NES ProVision, Kinesiologie, Coachen

Hartelijke dank voor al het geen je tot nu gedaan hebt.
De Consulten en therapieën heb ik als zeer inzichtelijk ervaren dit mede door jou duidelijke en warmhartige uitleg. De empathie van jou is heel fijn.
Van de druppels die ik mee heb gekregen zag ik voornamelijk het resultaat op het beeldscherm. Aan den lijve heb ik niet echt veel verandering gemerkt die ik kon verwijzen naar de druppels.
Mentaal en geestelijk leek het wel meer stabiliteit te geven, helemaal zeker ben ik daar niet van, want de gesprekken met jou en diverse andere mensen hebben natuurlijk ook zijn invloeden gehad.
Ik ben nu op een punt dat ik het zelf weer op ga pakken, maar mocht ik in de toekomst op een punt komen dat ik er even niet uitkom ga ik je zeker daar weer voor benaderen.


Start 12-10-2014 M.C.: Klacht: Fysieke en emotionele klachten
Gebruikte technieken: Traject, NES ProVision, EFT, coachen, supplementen

Ik ben er nog niet helemaal maar alles in het buitenland is heel goed verlopen en ik had goed controle over de innerlijke onrust.
Ook is het schrijnende gevoel op de borst helemaal verdwenen, zal dus toch wel van de stress geweest zijn.
Voor het terugkrijgen van de algehele balans wil ik de behandeling graag voortzetten om er helemaal "bovenop" te komen.
Dus tot de volgende afspraak.
Vervolg 17-11-2014
Ik heb de NES uitslag rustig doorgelezen en kwam tot confronterende uitslagen zoals realiteit/drogbeeld/illusie, beschuldigen en geen eigen verantwoordelijkheid durven dragen, afgunst en laag zelfbeeld, beter accepteren van situaties uit het verleden, omgaan met ziekte en kwetsbaarheid. Allemaal zaken die ik herken en waaraan ik wil werken.
Ik hoop door middel van Reiki meer inzicht/grip op mijn gedrag te krijgen en daardoor milder te kunnen zijn, losser te kunnen leven.
Ik neem aan dat in de relatie met de behandeling tot nu toe, de Reiki I cursus op dit moment al kan?
Ik voel mij de laatste dagen heel goed, geen huilbuien meer en minder zelfverwijt en veel stabieler.
Vervolg 17-12-2014
Het gaat heel goed met me, ik voel me helder in mijn hoofd en stabiel in mijn emoties eigenlijk wel heel prima zo want dat is lang geleden.
Ik ga proberen dagelijks voor mijzelf iets aan Reiki te doen maar ik ben deze 2 dagen nog niet aan een uur per dag gekomen, dus blijf ik oefenen ook met de vijf beginselen.
Verder wil ik je bedanken voor de fijne cursusdag en de inwijdingen, ook dank aan An voor de heerlijke lunch.
En ik zie jullie graag weer in het nieuwe jaar.
Vervolg 9-2-2015
De gezondheid gaat goed, kan nog niet beoordelen of de supplementen echt iets doen maar het is ook zeker niet verslechterd, mijn re-knie voelt nog wat "los" bij het lopen maar het lijkt te verbeteren, daarom wil ik het nog even de kans geven met hetgeen ik nu gebruik want ik voel me over het geheel fitter dan een half jaar geleden!
Mentaal heb ik af en toe nog wel eens een dip met verdriet, ik pas dan EFT toe en dat werkt. Maar of dit op termijn voldoende is weet ik niet. Sommige ervaringen hebben ook de tijd nodig.
Las laatst ook weer over het serotonine gehalte, mogelijk past jouw omega verhaal (nieuwsbrief) hierbij. Ik weet niet of jij dat kunt meten? Maar ik wil me niet alleen verlaten op middelen.
De Reiki brengt mij veel rust, pas het dagelijks toe en het voelt goed.
Dus al met al zeker de nodige positieve zaken bij jou opgepakt en daarvoor hierbij dank.
Ik ga nog even zo door.


2-12-2014 A.N.: Klacht: fysieke klachten, mentale vraagstukken en preventief
Gebruikte technieken: NES ProVision, Supplementen, Kinesiologie, Coachen

Ik heb de consulten als heel fijn en prettig ervaren. Je hebt ook alle tijd genomen. Dat heeft me goed gedaan.
Zeker de inname van de druppels was opvallend. Dat ik met een week of iets meer al een hele verbetering voelde.
Wat ik ook nog wilde vertellen is, dat ik de nieuwsbrief over de edelstenen geweldig fijn vond. Dus blijf me die a.u.b. Sturen.
Veel succes en ik hoop zeker tot zien.
Lieve groet


18-11-2014 M.T.: Klacht: Vermoeidheid, Fibromyalgie, emotionele klachten
Gebruikte technieken: NES ProVision, Supplementen, Kinesiologie, Voeding, EFT, Coachen

Ging na m,n vakantie niet echt lekker, heel erg moe.
Had ook m,n medicijnen, supplementen en druppels niet echt regelmatig in genomen. Maar na 3 dagen weer netjes m,n hele cocktail innemen, was ik snel over alles heen.
Ik heb het idee dat ik me er eigenlijk best goed doorheen sla, praten met jou doet me ook al goed. Denk door er nu open over te praten en toe te geven dat het nog niet helemaal weg is helpt al.
Ben ook al door m,n oude straat gereden met m,n scoot en dat deed me eigenlijk wel goed, heb expres leuke herinneringen proberen op te roepen en dat ging goed.
Had er een goed gevoel over.


16-10-2014 Z.V.: Klacht: Fysieke en emotionele klachten, en Mentale vraagstukken
Gebruikte technieken: Reiki, supplementen, coachen,

Dank zij de professionele aanpak van Rene, de gesprekken, de Reiki behandelingen en extra supplementen, voel ik me weer goed in mijn vel en kan de hele wereld aan.
Moest het ooit nog eens nodig zijn zal ik er geen moment over twijfelen om hem te contacteren


13-10-2014 M.B.: Klacht: Voeding en Mentale vraagstukken
Gebruikte technieken: Reiki, EFT, Voeding, supplementen, kinesiologie, coachen,

De consulten bij René Hanswijk hebben mij veel persoonlijk inzicht opgeleverd t.a.v. mijn eetpatroon, de redenen hiervan en mogelijke verbeterpunten.
René is vriendelijk, behulpzaam en een goede coach/begeleider.
Hij heeft mij daarnaast ook goed geholpen met het verkrijgen van persoonlijke rust en het ontdekken van mijn drijfveren.
De reiki-behandeling van hem leverde me veel energie op en voelde heerlijk.
Misschien wel het allermooiste voorbeeld wat betreft de manier van werken van René is het feit dat hij zelf aangaf dat de consulten afgebouwd konden worden, omdat sommige doelen behaald waren en dat vond ik heel eerlijk en open van hem terwijl hij dit ook bij mij had kunnen laten.
Kortom; ik raad iedereen René aan.


6-10-2014 Z.V.: Klacht: Fysieke en emotionele klachten, en Mentale vraagstukken
Gebruikte technieken: Reiki, coachen,

Het gaat heel erg goed. Mijn korte lontje is geheel weg.
De omgang en gesprekken met mijn collega's en directeur gaan ook goed. En zij zien ook verschil.
Mijn hand,pols en elleboog zijn nog niet hersteld, maar gaat wel beter dan de vorige keer.
Het totaal plaatje geeft aan dat ik zowel privé als op het werk, weer blij kan zijn. Ik ben dan ook heel blij met de behandelingen en wie weet, moest het nodig zijn, zien we elkaar terug.


2-9-2014 A.N.: Klacht: Fysieke klachten, en Mentale vraagstukken
Gebruikte technieken: NES ProVision, Reiki, coachen, Supplementen

Momenteel heb ik het op mijn manier druk (allemaal leuke en fijne dingen) .
Hoe ik me voel? Geweldig! Ik ben op 9 druppels gebleven. Ik voel me vitaal en momenteel zelfs gelukkig met alles en dankbaar ook, dat vooral! Dus of ik veranderingen voel? Ja, heel duidelijk.
Alleen het slapen, dat laat nogal eens te wensen over. Maar we zijn op de goede weg.


1-9-2014 L.S.: Klacht: Fibromyalgie
Gebruikte technieken: NES ProVision, EFT, coachen, Supplementen

Ik ben via m'n schoonzoon bij Rene terecht gekomen.
Ik heb fibromialgy en had moeite om dat een plekje te geven. En andere gebeurtenissen in m'n leven.
Met de hulp van Rene lukt dat heel goed.
Ook heb ik van Rene supplementen die mij erg goed helpen.
Kortom ben blij met alle hulp en bijstand van Rene. Echt een topper.


28-8-2014 E.C.: Klacht: Chronische vermoeidheid
Gebruikte technieken: NES ProVision, EFT, coachen, Reiki

Goede raadgevingen en heeft mij enorm geholpen met mijn chronische vermoeidheid. En wat erg belangrijk is:Hanswijk vitaliteitcoach is altijd bereid te helpen.


28-8-2014 J.V.: Klacht: Overgewicht,Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: NES ProVision, EFT, coachen, Voeding

Ik ben via via bij Hans terecht gekomen, omdat ik niet met het verlies van mijn moeder om kon gaan, ook voelde ik dat ik van meer last had maar kon daar niet goed de vinger opleggen.
Na al 2 EFT gesprekken was het intense verdriet, pijn en woede, om het verlies van m'n moeder 4 jaar geleden (waar ik echt niet mee om kon gaan) zo goed als weg, ik mis d'r nog elke dag maar al die sterke negatieve emoties zijn er gewoonweg niet meer, heel bizar maar het werkt.
Ook mijn onzekerheid kwam aan het licht , hier zat ook mijn strijd met mijn constant gejojo omtrent mijn gewicht naar boven, ook hiermee heb ik inmiddels meer rust bij gekregen, ik kan weer leven, en eet zelfs af en toe wat lekkers en kan daar weer van genieten zonder dat ik gelijk een "vreetbui" krijg en ik ben, terwijl ik theoretisch meer ben gaan eten, (maar dan wel gezonder en anders) zelfs al 3 kilo kwijt in nog geen maand tijd!!
Kortom super bedankt René voor het veranderen van mijn leven en het verwerken van mijn moeders dood waardoor ik nu weer de leuke en mooie herinneringen kan zien en haar nu kan herinneren zoals ze was ipv al die ellende die ik in m'n hoofd haalde !!!!
Je bent een toppertje.


2-8-2014 Y.W.: Klacht: Vermoeid,Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: Reiki, coachen

Na de Reiki gisteren was ik energieker dan de hele week samen en dat was een prettig gevoel dat ook vandaag nog sterk aanwezig was. Fingers crossed dat het zo mag blijven. Voelt super!
Tevens heb ik vannacht heerlijk geslapen en ben maar 2x wakker geworden waarna ik weer direct in slaap viel. Erg jammer dat de wekker om half 7 afliep ... Had van mij nog wat langer mogen duren.
Vandaag een leuke dag bij mijn ouders. De hele dag schoongemaakt, gezellig zitten kletsen en niet 1 keer geergerd aan wat dan ook m.a.w. het korte lontje niet tegengekomen :-)

Erg fijn te merken wat voor invloed de Reiki op me heeft. 't Kan alleen maar beter worden. Bedankt voor alle behandelingen tot dusver.


1-8-2014 M.B.: Klacht: Overgewicht,Emotionele vraagstukken
Gebruikte technieken: Traject, NES ProVision, EFT, Supplementen, Voeding, coachen

Qua eten en bewegen maak ik al aardig wat stappen. Om de dag loop ik een grote ronde. Daarnaast drink ik veel minder bier dan voorheen, maar nog geen droge witte wijn want daar krijg ik maagbranden van. Eten doe ik echt op gezette tijdstippen en ook daar maak ik meer bewuste keuzes in.
EFT werkt wel, maar heb ik toch wat minder mee. Doe ik dus niet vaak.

Kortom, nog lang niet op het goede spoor maar voor mijn gevoel zit ik inmiddels op 30 tot 40% van wat we hebben afgesproken samen. Na de vakantie maar weer de volgende stappen zetten !
Het gaat sowieso goed komen, daar ben ik inmiddels van overtuigd.


26-6-2014 D.D.: Klacht: Chronisch Vermoeidheid, Pijn, Emotionele problemen
Gebruikte technieken: NES ProVision, EFT, Supplementen, Voeding, coachen, Reiki

Er is een en ander ontdekt.
Ik stop 24x per uur met ademhalen in mijn slaap, wat extra moeheid veroorzaakt.(of wist jij dat al?) Verder heb ik toch redelijk astma. Ik ben gelukkig niet allergisch voor stoffen. Voor de slaapstoornis moet ik naar de kno arts.
Al die dingen gaf de scan bij jou ook aan, dus wist ik het al wel maar de artsen nog niet.
Ben erg blij dat ik alleen maar in de spiraal naar boven ga.


26-6-2014 I.N.: Reden: Zingeving, Vermoeidheid
Gebruikte technieken: NES ProVision, Reiki

De laatste week zit ik lekker in m'n vel. Ik voel me vrolijker, minder alsof er iets "ergs" op de loer ligt en minder emotioneel. Ben nog wel moe, maar droom ook weer ontzettend veel. Ook dit de laatste tijd op een fijne manier.
Na onze reading heb ik mezelf gedwongen met vriendinnen te praten over hoe t met me ging/ gaat. Een hele drempel voor me, maar ik ben blij dat ik uit m'n veilige bubbel gestapt ben.
Een positieve ervaring dus en zeker iets wat me helpt om in t komende half jaar beter in het leven te leren staan!


24-6-2014 E.W.: Klacht: Vermoeidheid
Gebruikte technieken: NES ProVision, EFT, coachen

De energie begint weer te stromen. Het gaat goed. Maar het kan nog beter, dus ik blijf nog even komen.


20-5-2014 C.M.: Klacht: Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: Traject, EFT, coachen

Ik heb een aantal consulten gevolgd. Al snel was duidelijk wat het probleem was, zodat we gelijk konden beginnen met de behandeling.
Ik kon mijn verhaal goed kwijt bij René. Wat mij eigenlijk verbaasde, want ik was best wantrouwend (sceptisch) tegen over de behandeling. Rene luisterde heel goed zonder in de rede te vallen. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Na een paar consulten werd voor mij een heleboel duidelijk.
Thuis heb ik EFT oefeningen toegepast en die doe ik nu nog steeds, en ik heb er veel baat bij.
Ik ben er sterker, rustiger en zelfbewuster uitgekomen.
Het gaat er uiteindelijk om dat jij je goed voelt. Ik kan nu ook beter met m'n probleem (gevoel) omgaan. Al met al ben ik heel blij dat ik contact opgenomen heb met René. De rest is aan mij om te zorgen dat het zo blijft.
Maar over een half jaar hebben we opnieuw contact, om te kijken hoe het is gegaan.


14-4-2014 S.D.: Klacht: Migraine, Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: NES ProVision, EFT, Reiki, coachen

Het gaat eigenlijk best goed met me.
Mezelf bovenaan zetten lukt steeds beter.
Tot nu toe geen migraine meer gehad.


14-4-2014 N.M.: Reden: Voornamelijk Mentale vraagstukken (zingevingsvragen)
Gebruikte technieken: NES ProVision

It is going quite well,
Overall things have been better for multiple reasons,
I am sure that the NES ProVision is a part of the material support that my body needed.
Thank you very much!


4-4-2014 L.B.: Klacht: Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: Reiki, Shambhala, Edelstenen, EFT, coachen

EFT werkt goed ;
Voel de beheersing van het probleem toenemen en zelf rustiger geworden.


27-3-2014 J.S.: Reden: Zingeving, op zoek naar spirituele groei
Gebruikte technieken: Reiki, Coachen

Dank je wel, dat ik op je pad mocht komen. Dankzij de engelen en het universum ben ik gestuurd naar de juiste persoon die mij nog meer hebt laten groeien.
Ik heb veel van je geleerd en hoop nog een hoop van je te leren. Het voelt heel prettig bij jou , je straalt veel rustige energie uit.


11-3-2014 E.C.: Klacht: voornamelijk Chronische Vermoeidheid, maar ook pijn, spijsverteringsklachten
Gebruikte technieken: NES ProVision, Supplementen, Voeding, Kinesiologie, EFT, Reiki, Coachen

Na het starten van 3 naar 6 druppels heb ik weer 2 dagen bank mogen liggen. Daarna ging het beter en nu ben ik zelfs naar 9 druppels gegaan.
Ik heb het idee dat het zeer langzaam toch steeds beter gaat nu.
Het afsluiten van de zonnevlecht helpt ook en EFT heb ik bijna niet meer nodig.


5-3-2014 L.S.: Klacht: Fibromyalgie
Gebruikte technieken: NES ProVision, Supplementen, Kinesiologie, Voeding, EFT, Coachen

Ging na m,n vakantie niet echt lekker, heel erg moe.
Had ook m,n medicijnen, supplementen en druppels niet echt regelmatig in genomen. Maar na 3 dagen weer netjes m,n hele cocktail innemen, was ik snel over alles heen.
Ik heb het idee dat ik me er eigenlijk best goed doorheen sla, praten met jou doet me ook al goed. Denk door er nu open over te praten en toe te geven dat het nog niet helemaal weg is helpt al. Ben ook al door m,n oude straat gereden met m,n scoot en dat deed me eigenlijk wel goed, heb expres leuke herinneringen proberen op te roepen en dat ging goed.
Had er een goed gevoel over.


25-2-2014 F.K.: Klacht: Vermoeidheid, pijn
Gebruikte technieken: Reiki, Shambhala, Edelstenen, Coachen

Hierbij wil ik je bedanken voor de liefdevolle en bijzondere mooie consulten.
Je heb me fantastisch geholpen en begeleid.


14-2-2014 E.W.: Klacht: Chronisch Vermoeidheid; COPD; mentale zaken
Gebruikte technieken: NES ProVision, Coachen

Ik voel nu wel een pijnlijk gevoel, links buiten het lichaam, maar de scherpte gaat hier vanaf.
Daarnaast ben ik rustiger geworden, moet ik wel meer huilen (emotionele verwerking).
Ook de paranormale activiteiten nemen toe, en het "zwalken" neemt af, ik heb een minder zweverig gevoel.


3-2-2014 A.H.: Klacht: Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: NES ProVision, EFT, Coachen

Het gaat wel beter. Ik ben een stukje rustiger. Ik had wel heel veel ontgiftingsverschijnselen.


3-2-2014 N.H.: Klacht: Vermoeidheid, Benauwdheid en Mentale problemen
Gebruikte technieken: Traject, NES ProVision, Reiki, Supplementen Kinesiologie, EFT

Op zich gaat het goed. Ik realiseerde mij gisteren dat ik meer energie heb dan voorheen. Ik heb zelfs warme handen en voeten. Dat is voor mij absoluut uniek!
In mijn algemene staat van zijn, voel ik mij steviger worden.
De reiki doe ik ook, maar ik merk dat ik mij zelf hier bewust van moet zijn. Anders vergeet ik het. Dat zit nog niet in mijn systeem.


Start 10-1-2014 S.S.: Klacht: Paniek aanvallen
Gebruikte technieken: Traject, Reiki, EFT, Coachen

Ik had veel last van paniek aanvallen.
Na 1 week Reiki, voel ik al veel verandering. Het was een enerverende week. Al blijft het gevoel van paniek wel op de "achtergrond" aanwezig.
In het algemeen, voor we met Reiki begonnen, dagelijks wel paniek aanvallen. Nu eigenlijk alleen een "lastige" zondag.
Vervolg 17-1-2014
In het algemeen voelt de "paniek" nu wel anders dan vroeger.
Het komt al veel minder, en als het komt, heb ik 't snel onder controle.
Vervolg 23-1-2014
Naast Reiki nu ook met EFT en ademhalingstechnieken gewerkt.
Afgelopen week ging best goed. Soms nog wel een licht vervelend gevoel op de achtergrond.
Ik ga het leven positiever zien.
Vervolg 6-2-2014
Ik krijg mijn gevoel nu onder controle.
Als ik het gevoel heb dat er een paniek aanval opkomt zetten, neem ik even de tijd om goed en diep adem te halen, en binnen 10 seconde is het gevoel weg.


17-1-2014 M.V.: Klacht: Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: EFT, Coachen

Ik vond dat u in de consulten de tijd neemt voor de persoon om wie het gaat.
Het gesprek dat in het begin plaats vind, maakt al veel duidelijk.
Daarnaast is EFT een goede methode waar je zelf goed mee aan de slag kunt.
Het wordt in uw praktijk goed uitgelegd en prettig geoefend. Ik heb er zeker veel aan gehad. En zal er ook in de toekomst gebruik van maken.


Start 23-11-2013 L.E.: Klacht: Vermoeidheid; Spijsverteringsproblemen; Hoofdpijn
Gebruikte technieken: Traject, NES ProVision, Supplementen

Om op u vraag te antwoorden hoe het met me gaat ,het gaat helemaal niet goed .
De 1ste dagen voelde ik geen verschil maar daarna begon ik last te krijgen van diarree en krampen die nu toch al een week aanhouden , soms lijkt het of mijn onderbuik uiteen scheurt ,nu is mijn stoelgang iets vaster maar die krampen worden per dag erger , ook mijn onderrug doet pijn , ik voel mij als een slappe dweil ,geen energie en dagelijks hoofdpijn.
Vervolg 23-12-2013
Ik heb er al aan gedacht om te stoppen met die druppels .
Maar Ik ben niet gestopt met die druppels ,ik wilde volhouden .
Ik dacht het zal wel zijn nut hebben ,sinds vandaag zijn de hevige krampen fel verminderd alleen is mijn energiepeil heel laag , maar ook dat zal wel beter worden zeker.
Vervolg 8-1-2014
Ik voel mij nu stukken beter ,geen nevenverschijnselen of het moet zijn dat meer slapen er een van is ik slaap veel meer dan vroeger en dat is welkom .
Ik voel me toch beter en dat is toch de bedoeling is het niet?


9-12-2013 M.D.: Klacht: Emotionele problemen
Gebruikte technieken: EFT, Stresscounseling

Het gaat goed met de EFT. Het gaat beter, tenminste ik trek het me niet zo erg meer aan. Vorige week zaterdag hadden we een feest en ik heb zelfs 3x gedanst. Dat vond ik geweldig.


6-11-2013 E.S.: Klacht: Mentale problemen; Vermoeidheid
Gebruikte technieken: NES ProVision

Ik heb meer energie. Het is een WOW-gevoel. En ik voel mij zelfverzekerder.


25-10-2013 L.S.: Klacht: Fibromyalgie; Vermoeidheid
Gebruikte technieken: NES ProVision, Supplementen, Voeding, Coachen

In de eerste week meer vermoeidheid (ontgifting). Uiteindelijk minder vermoeid en minder pijn.


16-9-2013 E.C.: Klacht: Chronische Vermoeidheid
Gebruikte technieken: Traject, NES ProVision, EFT, Kinesiologie, Supplementen en Coachen

Heb 2.5 uur gewerkt vanmorgen en daarna een kerkdienst gehad.
Nu 15 km gefietst. Goed he? Ben nu wel klaar, maar geeft toch voldaan gevoel.


17-7-2013 R.H.: Klacht: Mentale problemen
Gebruikte technieken: NES ProVision, Stresscounseling

Ik ga me steeds beter voelen. En er komt steeds meer naar boven, krijg innerlijk meer ruimte.


Start 5-7-2013 P.M.: Klacht: Emotionle en Mentale problemen
Gebruikte technieken: Traject, NES ProVision, EFT en Coachen

De druppels hebben duidelijk en goed gewerkt.
Het voelt in het algemeen goed, ik heb meer rust. En kom dichter bij de kern (het willen en het doen). Mijn gevoel is compacter / stabieler. En mijn energie komt meer van binnen uit / sterker.
Vervolg 16-8-2013
Op zich gaat het goed. Ik voel ook meer energie.
Wel komen bepaalde dromen meer naar voren. Hebben dan vaak betrekking op de vervelende dingen die ik in het verleden heb meegemaakt. Wel krijg ik meer duidelijk over waar het nu omdraait.
Vervolg 30-9-2013
Opzich gaat het goed. Kan wat makkelijker met "angst" omgaan Ademhaling gaat ook beter. Nog maar weinig het gevoel dat ademhaling stopt.
Ik kom steeds dichter bij mijzelf.
Vervolg 15-11-2013
Het loslaten gaat beter.
De vervelende dromen en het denken aan het verleden is een heel stuk minder geworden. Het is niet meer constant in m'n hoofd.
Het vertrouwen in mijzelf groeit!!


Start 4-6-2013 A.K.: Klacht: Vermoeidheid; Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: Traject, NES ProVision, EFT, Stresscounseling, Supplementen, Kinesiologie, Voeding, Coachen

Het gaat wisselend met me, soms in het begin van de dag goed, daarna krampen en voel ik me niet lekker. Ik voel me iets anders: een stukje positiever, maar toch voel ik me nog niet lekker.
Vervolg 2-7-2013
Ik heb nu meer energie, en zit lekkerder in m'n vel. Daarbij ben ik twee kilo aangekomen (was er ongewild 8 afgevallen). Verder voel en merk ik vooruitgang op meerdere fronten. Soms na de druppels heb ik een "raar gevoel / onzeker gevoel"
Ook bemerk ik een minder stressgevoel. Het voelt nu meer realistischer.
Vervolg 12-8-2013
In het algemeen een beter gevoel. En meer energie. Algehele stress wordt minder. Mijn geluksgevoel is nu een 8. Voornamelijk gebaseerd op: "het wordt meer duidelijker".
De darmen voelen iets rustiger. Ook het slapen gaat beter. Soms nu ook een uurtje overdag, daarna geheel fit wakker.
Vervolg 3-12-2013
Het gaat echt lekker, meer energie dan hiervoor.
Afgelopen tijd ook met EFT gewerkt, gaat goed en helpt. Voelt ook goed.


3-6-2013 D.T.: Klacht: Fibromyalgie, Chronisch Vermoeidheid, Pijn, Emotionele problemen
Gebruikte technieken: Kinesiologie, Voeding, EFT, Coachen, Reiki, Supplementen

Halllo, Ja het gaat erg goed.
EFT vind ik heel fijn alleen al om die zin in je hoofd te zeggen en te herhalen maakt me een stuk positiever.
Reiki heb ik minder vaak opgevraagd dan eerst, voel het de ene keer wel ander keer niet.
De pijn klachten van rug en darmen zijn er nog wel, maar lichamelijk heb ik zeker meer energie.


5-5-2013 D.L.: Klacht: Chronische pijn
Gebruikte technieken: NES ProVision, Supplementen, Kinesiologie,

Hoi Rene, druppels werken wel, althans dat is mijn gevoel, want ik ben inderdaad meer bezig met pijnbestrijding van m'n voet.


29-8-2012 L.B.: Klacht: Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: Reiki, Shambhala, Coachen

Hebben inmiddels voldoende vertrouwen,om het tot je terugkeer vol te houden ; zal intussen zelf veel aandacht schenken aan alle bij jou opgedane kennis tijdens behandelingen - en gesprekken.


15-8-2012 A.D.: Klacht: Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: EFT, Stresscounseling, Coachen

Tot op heden gaat het super. Ik voel me helemaal lekker en vol vertrouwen. Heb EFT nu wekelijks een paar keer toegepast. Mijn probleem is dan ook niet meer voorgekomen.
Dus ik ben erg super blij mee en ga het zeker blijven toepassen!


14-08-2012, J.O.: Klacht: Vermoeidheid; Emotionele problemen; Spijsverteringsproblemen
Gebruikte technieken: Shambhala (Inwijding)

Ik heb tot nu toe bijna elke dag mezelf shambala gegeven. Ik voel meestal wel energie. voor het slapen gaan werkt soms wel, lekker slapen en soms helemaal niet, te veel energie! De kinderen worden rustiger ervan!
Ik merk dat ik zelf veranderd ben! rustiger, ik bedoel minder snel boos of geirriteerd. meer mededogen. Ik ben iedere dag aan het mediteren/bidden. voel echt meer aansluiting met de bron. voelt erg goed! dankjewel dat je me dit geschenk hebt willen en mogen doorgeven! Er komt zeker nog een vervolg!
Ik heb erg veel last gehad van ontgiftingsverschijnselen; vooral darmen, maag, hoofdpijn.


Traject van L.B.: Klacht: Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: Reiki, Shambhala, Edelstenen, Coachen

De volgende opmerking is van G.V. per email aan L.B.
Fijn dat je consulten bij René zo goed gaan. Ook al ken ik hem niet, ik heb er volledig vertrouwen in. Ik merk dat de gesprekken jou goed doen.


Traject van A.H.: Klacht: Stress en Emotionele problemen
Gebruikte technieken: Stress counseling, Kinesiologie, Reiki, Shambhala, Edelstenen, Coachen, Supplementen

Ik heb de sessies als zeer positief ervaren.
Je stelt goede vragen en je luistert goed naar wat er gezegd wordt. Je antwoorden geven mij een goed gevoel, ik kan er iets mee. Je straalt een heerlijke rust uit wat mij weer een gevoel geef dat ik je alles kan vertellen.

Tijdens de sessies kwam ik tot de ontdekking dat ik toch niet alles uit mijn verleden had verwerkt. Nu ...na de sessies .... moet ik zeggen dat ik het een plek heb kunnen geven. Als het weer boven kom heb ik handvaten gekregen om er mee om te gaan.

Het huiswerk vond ik niet te veel. Ik vond het wel leuk om te doen, alleen al omdat je dan weer eens over jezelf moet nadenken. Je komt dan weer tot bezinning. Vooral het vel waarop ik mijzelf in het midden moest zetten en daarom heen dingen die mij een positief gevoel gaven, vond ik heel leuk om te doen.

Ik heb zeker iets aan de sessies gehad. Het was geweldig om deze sessies met jou te doen. Ik weet nu weer dat ik dingen los moet laten en hoe ik dat moet doen. Je complimenten zijn fijn om te ontvangen.

Het was een mooie ervaring bedankt hier voor.


Traject van F.W. : Klacht: Stress, Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: Stresscounseling, Kinesiologie, Reiki, Shambhala, Edelstenen, Coachen, Supplementen

Het waren mooie maar intense sessies. Vooral jouw luisteren kan ik zeer op prijs stellen.
De manier van werken, vragenstellen, samenvatten waren zinvol. Door jouw rust kon ik zelf ook rust opbrengen.
Het huiswerk was niet altijd even leuk, maar achteraf gezien heeft dit zeker geholpen mijn antwoord te vinden.
De energie sessies tussendoor waren een onverwachtse weldaad. Ik heb uiteindelijk wel overwogen mijn keuze kunnen maken. Dank hiervoor.


Traject van I.R.: Klacht: Emotionele en Mentale problemen (na scheiding)
Gebruikte technieken: Stress counseling, Kinesiologie, Reiki, Shambhala, Edelstenen, Coachen, Supplementen

Het gaat beter met me. Het zware gevoel van verdriet en boosheid is zeker minder geworden.
Nog steeds zijn er ups en downs maar die accepteer ik. De oefeningen helpen en de laatste keer beviel mij goed, de boosheid ging letterlijk weg.
Wanneer ik nu weer boos word dan pas ik de oefeningen toe en dat geeft wel verlichting. Ik doe het wanneer ik er behoefte aan heb.

Uitgaan gaat ook steeds beter, zelfs afgelopen weekend tijdens een feest waar D. ook was en expres naast me ging staan op de dansvloer heb ik me op mezelf gericht en genoten van de leuke mensen en muziek en geen enkele energie in haar gestoken.
Dat vond ik erg knap van mezelf en geeft mij kracht. Dus het gaat goedkomen hoor ;)
Wil je bedanken voor de hulp.

Met betrekking tot het behandelingstraject zelf:
Voldoende tijd voor 'probleemstelling' en je hebt duidelijk naar voren gehaald waar aan gewerkt moest worden. Prettig dat er veel tijd wordt genomen voor uiten van gevoelens. Je voelde precies aan dat ik het nodig had om veel te praten over negatieve gevoelens. Dit gaf opluchting en ruimte.
Ook prettig om samenvattingen te ontvangen zodat je precies weet waar het over ging en je kunt het nog eens teruglezen.
Oefeningen werden goed uitgelegd en het samen doen van oefeningen is prettig. Bij de oefeningen heb ik zeker baat gehad en doe ze nu nog.

Kortom het was voor mij een waardevol traject waarin ik mijn emoties kon uiten en weer ruimte kreeg om tot mezelf te komen en zaken te verwerken.


Van H.P.: Klacht: Burn-out, Emotionele en Mentale problemen
Gebruikte technieken: Stress counseling, Kinesiologie, Reiki, Shambhala, Edelstenen, Coachen, Supplementen

Ik heb de sessies met jou altijd erg prettig ervaren. Ondanks wat er allemaal door naar boven is gekomen.
Door jouw rustige manier van vragen en luisteren voel je je erg op je gemak. Durf je eigenlijk wel alles te zeggen wat je dwars zit.
Regelmatig houd je een spiegel voor en daar schrik je wel eens van, maar achteraf brengt het veel opluchting en goede oplossingen.
Je liet me rustig m'n verhaal doen. Soms in mijn geval ( denk ik later wel eens) té rustig ,omdat ik nogal uit kan wijden. Het heeft me echter wel gebracht waar ik nu ben.
Ik moest best wel door een dal(letje), maar jij hebt me wel de rust gegeven om weer zin in dingen te krijgen. Het zetje wat je me gegeven hebt, om even pas op de plaats te maken op m'n werk, is voor mij heel belangrijk geweest. Ik heb die pauze erg nodig gehad!!! Zonder jouw gesprekken , had ik waarschijnlijk nog steeds doorgemodderd.

Je bent er met de volle aandacht bij, je bent er volledig voor me. Leert mij mezelf complimenten geven doordat jij ze eerst geeft!! Dat het ook niet raar is omjezelf te complimenteren. Je hebt me hele duidelijke adviezen gegeven,niet dwingend, maar wel zo dat je er erg over nadenkt en ze dan vaak wel opvolgt!!
Je kauwt geen dingen voor, maar reikt wel oplossingen aan, maar laat de bal wel bij mij liggen. Tenzij ik het écht niet zie (zag) zitten, dan kwam je met concrete tips, die mij erg geholpen hebben en nog!!

Het is best moelijk om alles meteen zo te blijven doen als je me verteld hebt, maar je blijft toch nu vaak nadenken over dingen voor je iets doet of zegt! En dat is voor mij wel heel erg belangrijk. Ik val regelmatig in dezelfde valkuilen, maar krijg nu wel eerder door wanneer er weer zo'n kuil aankomt en dat is wel handig!

Kortom ik vond de sessies heel erg fijn en zeer nuttig.


Van P.V.: Klacht: Stress, Emotionele en Mentale problemen (eigen bedrijf failliet)
Gebruikte technieken: Stresscounseling, Voeding, Kinesiologie, Reiki, EFT, Coachen
Het gehele traject heeft mij inzicht gegeven in de oorzaak en gevolg van stress. Juist het combineren van de verschillende methodes en technieken heb ik als fijn ervaren. Daarnaast is het fijn dat sommige technieken nu door mijzelf thuis gebruikt kunnen worden.
Het totale traject heb ik als zeer nuttig ervaren. Ik heb nu ook het gevoel dat ik mijn stresslevels beter kan hanteren.
Ook het aanpassen van mijn levensstijl en voeding heeft zeker geholpen.
Als opmerking zou ik mee willen geven, om je cliënt aan het begin iets meer duidelijkheid te geven over het plan van aanpak. Daarnaast ook uitleg waarom je soms een andere methode gaat gebruiken. Het lijkt soms rommelig doordat je meerdere technieken gebruikt, maar zoals eerder al aangegeven, heb ik juist de verscheidenheid aan technieken als zeer prettig ervaren.
 


Vindt U het mooie of bijzondere ervaringen? En zou u zelf ook wel eens zo'n ervaring willen mee maken?
Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend en gratis gesprek.
Bel 06 - 2757.8456 of stuur een e-mail naar info@hanswijkvitaliteitcoach.nl

praktijk lid van VIV beroepsvereniging
Ik ben lid van de VIV beroepsvereniging    

WKKGZ
Ik voldoe aan de eisen van:

Wet,
Kwaliteit,
Klacht,
en
Geschillen,
Zorg


PRIVACY
Ik doe mijn best om uw privacy te waarborgen.

Klik hier voor informatie over de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). En hoe ik hier mee omgaat.

Klik hier voor alle reglementen en voorwaarden.